Zoek

Rundvlees

Toon als Tabel Lijst
Sorteren op
Tonen per pagina
Afbeeldingen van Rundergehakt (gekruid) - v.a. 250 gram

Rundergehakt (gekruid) - v.a. 250 gram

Rundergehakt is gemalen vlees van het rund. Gehakt wordt veel gebruikt in ovenschotels en voor het maken van gehaktballen, gehaktbrood en hamburgers.
€4,73
Afbeeldingen van Half om half gehakt (gekruid) - v.a. 250 gram

Half om half gehakt (gekruid) - v.a. 250 gram

Half-om-half gehakt is gemaakt van varkens- en rundvlees. Ideaal om een oerhollandse gehaktbal van te maken of om rul te bakken voor in de pastasaus.
€3,73
Afbeeldingen van Diamanthaas - ca 130 gram

Diamanthaas - ca 130 gram

Het meest malse stukje van de rund. Een echte aanrader als biefstuk!
€5,85
Afbeeldingen van Riblap fijn

Riblap fijn

Dikke riblappen zijn van alle stooflappen de meest malse. Wanneer je het lang stooft dan ontstaat het zogenaamde draadjesvlees.
€14,75
Afbeeldingen van Stooflap

Stooflap

De stooflappen worden gesneden uit de "bloemstuk". Dit is een stuk vlees uit de schouder. Lekker als draadjesvlees!
€14,98
Afbeeldingen van Sucadelap

Sucadelap

Een sucadelap ontleent zijn naam, smaak en structuur aan het peesje door het vlees. Sucadelapjes zijn gesneden van de schouder.
€14,98